100 cols etappe 21: le grand canyon du Verdon

100 cols etappe 21: le grand canyon du Verdon

Ik heb weer een prachtige fietsdag achter de rug. De apotheose van vandaag was de canyon du Verdon. Een van de mooiste stukjes van Frankrijk. Helaas was ik na het fietsen niet lekker. Ik heb wel wat kunnen eten. Ik duik vroeg mijn bed in en hoop op een goed herstel vannacht. Saverne is nog ver en de 100cols tocht wordt gewonnen in bed om maar een paar wieler termen te gebruiken. Ik heb vandaag een video gemaakt voor mijn trouwe volgers. Veel kijkplezier!

Temperatuur 25 graden licht bewolkt
Kilometers 126
Hoogtemeters 2073
Cols 2
Côtes 6
Nog 63 te gaan


14 gedachten over “100 cols etappe 21: le grand canyon du Verdon

 1. Castellane:
  Paar keer bezocht, maar nooit op de fiets.
  Wat een tocht!
  Volgens mij kan je daar naar boven klimmen en een kapelletje voor de zeevarenden (?!) bezoeken.
  Mooi gebied!

 2. Krijg weer veel zin om weer eens naar het meer van St croix te gaan zo mooi daar. Super man om daar te fietsen. Hoop dat je goed opknapt van een goede nachtrust.

 3. Bekend terrein canyon du verdon zo mooi daar en overnacht je in Castellane in de buurt van het plein ? Lekkere eettentjes daar op/aan het plein en op sommige dagen een gezellige markt.
  Hoop dat je goed geslapen hebt en weer fit op de fiets kan zitten vandaag.

 4. Rogier, vanavond de link naar het filmpje van vandaag gekregen van je collega Jos. Ik wist dat je deze bijzondere tocht ging rijden maar niet wanneer. Heb alle verslagen achter elkaar gelezen en het is voor het merendeel een feest der herkenning, gelukkig herken ik je knieklachten niet. Fantastisch dat je toch al zo ver bent gekomen en het vast gaat halen! Morgen weer een paar onbekende colletjes (maar vlak de Buis niet uit!) en het uitzicht op Entrevaux is vast een foto waard. En dan de Alpen in. Houd vol, geniet ervan want het is ook zo weer voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.